Créer un site internet

Gjykata Kushtetuese rrëzon disa nene të ndryshimeve në Proc. Tatimore

juridiksi Nga Më 04/03/2016 comment 0

folder_openGjyqësori

Gjykata Kushtetuese e RSH në një njoftim për media ka bërë të ditur se ka shfuqizuar disa nene të ligjit "Për disa ndryshime në ligjin nr.9920, datë 19.05.2008 “Për procedurat tatimore në Republikën e Shqipërisë”, të ndryshuar”.

Gjykata Kushtetuese e RShGjykata ka vendosur pranimin pjesërisht të kërkesës duke shfuqizuar e nenet 5, 14, 15, 16/4, 17/1, 17/2, 18/ 2 dhe 20 të ligjit nr.99/2015 “Për disa ndryshime në ligjin nr.9920, datë 19.05.2008 “Për procedurat tatimore në Republikën e Shqipërisë”, të ndryshuar”

gjykatë ligj gjykata kushtetuese procedurat tatimore shfuqizim vendim nene

  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!

Shto një koment