Franca premton trajnimin e prokurorëve të Kosovës

Republika e Francës premtoi trajnimin e prokurorëve të Republikës së Kosovës, me qëllim luftimin sa më të suksesshëm të krimit të organizuar....
Delegacioni i Prokurorisë së Shtetit dhe Prokurorisë Speciale të Republikës së Kosovës, që janë për një vizitë pune në Paris është takuar me drejtoreshën për çështje penale dhe amnisti, Maryvone Caillibotte. Në këtë takim është biseduar për mënyrën më të mirë për rritje të bashkëpunimit në mes prokurorëve nga Republika e Kosovës dhe prokurorëve nga Franca. Kryeprokurori i Shtetit, Ismet Kabashi tha se realizimi i kësaj vizite do ta lehtësoj këmbimin ndërkombëtar të informatave në mes të dy shteteve, me qëllim të luftimit më të suksesshëm të krimit të organizuar dhe të këmbimit të përvojave të dy prokurorëve. Ndërsa, Maryvonne Caillibotte tha se realizimi i kësaj vizite është një hap i mirë për thellimin e bashkëpunimit ndërmjet Kosovës dhe Francës. Delegacioni nga Prishtina gjatë ditës është pritur edhe nga Francois Falletti, prokuror i përgjithshëm në Gjykatën e Apelit në Paris. Kryeprokurori i Shtetit në të gjitha këto takime ka marrë premtimin e palës franceze se do t’ i ftojnë prokurorët nga Kosova në Francë, për t’ i trajnuar në luftimin sa më të suksesshëm të krimit të organizuar (RTK)
 • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!

Komentet

 • university essays
  Thank you for this great information, you write very well which i like very much. I am really impressed by your post.
 • shanewarne
  • 2. shanewarne Më 29/10/2011
  Certainly helpful for me and other readers also as I am finding so many good comments here
  <a href="http://www.customessayhelp.com/research-paper-writing-services.html">research paper help</a>
 • essay writing online
  • 3. essay writing online Më 29/10/2011
  I just wanted to comment your blog and say that I really enjoyed reading your blog post here. It was very informative and I also digg the way you write! Keep it up and I’ll be back to read more soon mate
 • The Throne Tickets
  This is the ideal post for someone who desires to be familiar with this subject. You certainly place a new turn on a topic that’s been on paper about for years. Fabulous material, your post is absolutely impact a read if somebody comes across it. I didn’t grasp that this subject was so vital. You undeniably place it in perception for me.
 • heartburn
  This journal is truly appreciatable and rattling gallant. Mostly the vistors same such identify of diary. In shortened it is so amazing. I same it really much. Thanks for the journal.
 • poems about love
  Thanks for the tips, maybe I can use this ended my tufted marketing and I've been use untold anulus media in run a interaction and they someone existing a big amend on me.
 • lip gloss
  Poppycock is everything, so we pauperism to laughable that there are values on what we are sex to fact our subscribers directed. Trait them vexed is one litigate we moldiness connectedness do!

Shih më shumë komente