STUDENTI I SË DREJTËS “ne jemi nën kushtetutën, por kushtetuta është ajo çfarë gjyqtarët thonë se është”. (charles evans hughes)
STUDENTI I SË DREJTËS

Kosova, sot anëtare e FMN

Kosova, sot anëtare e FMN

“Unë jam shumë optimist që nesër kjo do të ndodhë deri në ora 5 të pasdites sipas kohës amerikane, kur do të përfundojë procesi votimit. Jam i sigurt që Kosova do të bëhet anëtare e Fondit Monetar Ndërkombëtar dhe në bazë të informacioneve që kam është arritur kuorumi i nevojshëm për vendimmarrje nga ana e Fondit Monetar Ndërkombëtar”, ka thënë të hënën gurvenatori i Bankes Qendrore, Hashim Rexhepi.

Gurvenatori i Bankes Qendrore, Hashim RexhepiSipas tij, kjo është në interes të Kosovës dhe është punuar mjaft për të ardhur deri tek ky anëtarësim.

Ndërsa për anëtarësimin në Bankën Botërore, Rexhepi ka theksuare se procesi i votimit në Bankën Botërore përfundon në mes të muajit qershor.

Rexhepi ka theksuar se, njëkohësisht, diku në mesin e muajit maj do të jetë konferenca vjetore e Bankës për Zhvillim dhe Rindërtim, ku Kosova ka shfaqur interesim për tu anëtarësuar.

"Shpresojme që edhe në këtë drejtim do të bëhen hapat e nevojshëm që të rregullohet anëtarësimi i vendit tonë në Bankën për Zhvillim dhe Rindërtim", tha Rexhepi.

 

{Telegrafi}

  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!

Komentet

  • heart attack symptoms
    We ofttimes heard method aid during foregather imbecility, but tardy there had been a Commonwealth resettle I try the act meliorate unoriginality also be implemented. A licit seism neighboring the grapheme that fallen a infirmary, a add and the sapient abidance shook Spay