Xhemal Qefalia

  • folder_openAktualitet
    SHISH Sherbmi Informativ i Shtetit

    Serish skandal te SHISH, shkarkohen dy oficerë

    Nga Më 10/03/2016

           Dy oficerë të Shërbimit Informativ Shtetëror janë shkakruar nga detyra pasi në telefonat e tyre celularë u gjetën të fotografuara informacione dhe dokumente sekrete. Arrestimi i inspektorit Florian Bushi i cili i kishte dërguar përgjime sekrete një të dyshuari si vrasës me pagesë ka shkakuar tërmet tek institucioni më i rëndësishëm i sigurisë në vend.