Créer un site internet

gjykata e apelit

 • folder_openGjyqësori
  KLD Keshilli i Larte i Drejtesise

  Hysni Demiraj emërohet Kryetar i Gjykatës së Apelit Tiranë

  Nga Më 08/03/2016

  Këshilli i Lartë i Drejtësisë zgjodhi me 8 vota pro kryetarin e ri të Gjykatës së Apelit të Tiranes, Hysni Demirajn. Demiraj garoi për këtë post me ish kryetarin që i përfundoi mandati Alaudin Malaj dhe gjyqtarin tjetër Gramoz Levanaj.

 • folder_openGjyqësori

  Gjykata e Apelit shpall fajtor Nazim Bllacën

  Nga Më 21/07/2013

  Leonat Shehu
  Në Prishtinë, Gjykata e Apelit e shpalli fajtor sot Nazim Bllacën dhe e dënoi me 4 vite e gjysmë heqje lirie për siç thuhet, vrasje të rëndë.
  Në një komunikatë për opinion të Misionit të EULEX-it thuhet se “me kërkesë të prokurorit, zoti Bllaca është dënuar me dënimin më të vogël, për shkak se kishte statusin e dëshmitarit bashkëpunues edhe për dy raste tjera gjyqësore”.

  Sipas vendimit të gjykatës, Nazim Bllacës do t’i llogaritet edhe arresti shtëpiak, dënim ky që do të ulët në tre vite e gjysmë burgim, ndërsa pritet të marrë edhe një trajtim të veçantë gjatë vuajtjes së dënimit.