Aktivitete për anëtarësimin e Shqipërisë në NATO

juridiksi Nga Më 31/03/2009 comment 1

folder_openBota/Marrëdhënie Ndërkombëtare30-03-2009

Në Shqipëri presidenti Bamir Topi tha sot se anëtarësimi në NATO përfaqëson rikthimin e Shqipërisë në vendin që i takon si aleate e besueshme e demokarcisë. Duke folur në një forum kushtuar këtij momenti, presidenti nënvizoi se anëtarësimi kërkon masa të vazhdueshme për reforma, duke theksuar se zgjedhjet e ardhshme do të jenë guri më i afërt i provës për Shqipërinë. Por përgatitjet e zgjedhjeve vazhdojnë të shoqërohen me debate. Socialistët sërish deklaruan se procesi sipas tyre është në rrezik dhe se vendimi i qeverisë për uljen e çmimit të letërnjoftimeve për disa kategori është gjysmak.

{VOA}

Facebook

  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!

Komentet

  • romantic birday wishes

    1 romantic birday wishes Më 30/07/2011


    Musing nicely set illustrator it contains big grouping for me. I am paradisaic to dig your vented way of intellection the kerb. Now you put it monied for me to see and sodding the cerebration. Add you for the arc.

Shto një koment