Rugova: studentët po thyejnë kufinjtë e liberalizimit të vizava

juridiksi Nga Më 10/05/2011 0

Arsimi

Studentët e Fakultetit Juridik të Universitetit të Prishtinës, kanë hyrë në 15-shën e parë në garën ndërkombëtare të drejtësisë në Vjenë. ...

Studentët dolën fitimtar nga kjo garë, duke marrë çmimin për përgatitjen e memorandumit më të mirë. Rektori i Universitetit të Prishtinës, Mujë Rugova, i cili priti studentët fitues, tha se ky dikaster po prodhon kuadro për Evropën. ”Studentët po thyejnë kufijtë e liberalizimit të vizave dhe janë pasqyra më e mirë e vendit”, u tha në këtë pritje. (RTK)
  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!

Shto një koment