STUDENTI I SË DREJTËS “ne jemi nën kushtetutën, por kushtetuta është ajo çfarë gjyqtarët thonë se është”. (charles evans hughes)
STUDENTI I SË DREJTËS

Maturantët i nënshtrohen testit të letërsisë

Maturantët i nënshtrohen testit të letërsisë

para 3 ore e 22 minuta {...sot ne mengjes-,juridiksi}
Maturantët i nënshtrohen sot testit të letërsisë. Testi i letërsisë është provimi i parë për maturantët dhe do të përmbajë 25 pyetje. Testet e letërsisë janë përgatitur nga 15 ekspertë të Agjensisë së Vlerësimmit të Arritjeve, të cilët qëndruan të izoluar për 6 ditë. Provimi i letërsisë do të nisë në orën 10:00 në të gjitha gjimnazet. Do jetë pikërisht ora 10:00 koha që do dalin edhe ekspertët e AVA-s. Provimi do të zgjasë 2 orë 30 minuta.Kjo është matura e 4 që aplikohet në vendin tonë.

{Ora-News}

  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!