Haga shfuqizon vendimin për një ish ministër të Kosovës

juridiksi Nga Më 25/07/2009 5

Aktualitet


23-07-2009

Në dhjetor të vitit të kaluar, Gjykata e Hagës shpalli dënimin për Ministrin e Kulturës, të Rinisë dhe Sporteve të Kosovës, Astrit Haraqija, me akuzat për ndërhyrje në drejtësi duke u përpjekur të bindë një dëshmitar të mbrojtur që të mos dëshmonte. Gjykata e dënoi zotin Haraqija me 5 muaj burg lidhur me rastin e ish kryeministrit Ramush Haradinaj.

Dhoma e Apeleve arriti sot në përfundimin se në dënimin e zotit Haraqija, Gjykata ishte mbështetur në mënyrë të tepruar në fakte të paprovuara duke përfshirë edhe pohime të bëra nga persona që i kishin dëgjuar ato nga njerëz të tjerë.

Dhoma e Apeleve la në fuqi dënimin për ish punonjësin e ministrisë  Bajrush Morina me të njëjtat akuza.  Ai ishte dënuar me tre muaj burgim.

{VOA}

 • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!

Komentet

 • quotes about love

  1 quotes about love Më 28/07/2011

  This is a sherlock landscaped win for me, Unoriginality imprimatur that you are one of the physiologist blogger I e'er saw.Thanks for sending this informatory assets.
 • genital herpes testing

  2 genital herpes testing Më 24/11/2010

  I am so proud that so pleasant writers give their creations in our world. If I were the monarch of the monarchy, I would grant the creator of this essay with gold
 • toto

  3 toto Më 10/10/2010

  So nice and sensetive!! People have to develope they country!!!
 • North Face Jackets

  4 North Face Jackets Më 02/08/2010

  North Face Outlet isn’t the only brand ’s successful .” said analyst Matt Powell of SportsOneSource, “but North Face Jacket’re the most successful.” In fact,Powell estimates that less than a year after launching the brand, North Face Jackets has an 80 percent market share of what calculates to be a $150 million domestic North Face business.
 • Jenny

  5 Jenny Më 27/05/2010

  I think that it's quite natural to discover essay after reading this

Shto një koment