Créer un site internet

Google vjen në shqip: Google.al !

juridiksi Nga Më 10/01/2013 comment 0

folder_openAktualitet

Google.al Germat shqip

Kompania "Google Inc." është një korporatë amerikane shumëkombëshe që ofron shërbime që lidhen me internetin. Ai njihet më së shumti për motorin e tij kërkimor, shërbimin e postës elektronike Gmail, sistemin operativ Android , shërbimin e famshëm të videove Youtube, shërbimin e përkthimeve Google translate, Google Maps etj...

Tashmë kjo kompani gjigante ka hapur edhe adresën e re në gjuhën shqipe: Google.al !

Këtu mund të kërkohet në gjuhën shqipe, nëpërmjet butonit përkatës mund të shkruani kurdoherë edhe germat "ë" dhe "ç" të cilat janë diskriminuar me përdorimin e kompiuterave...


google-al.pnggoogle-al-kerko.png

shqip Google shqip Google.al Shqipëri Motori i kërkimit motori amerikan i kërkimit

  • 1 votë. Mesatarja e 5.00 të 5.

Shto një koment