BE vlerëson lartë zgjedhjet në Shqipëri

juridiksi Nga Më 11/05/2011 1

Aktualitet

Bashkimi Evropian i ka ndjekur për së afërmi zgjedhjet lokale të së dielës në Shqipëri, deklaroi Natasha Batler, zëdhënëse e Komisionit Evropian. ...
Batler tha se BE-ja konsideron se qytetarët shqiptarë dolën në zgjedhje në numër jo të zakonshëm, dhe se struktura administrative e zgjedhjeve siguroi një proces të qetë në ditën e zgjedhjeve. Ne e vlerësojmë lartë përfshirjen e qytetarëve në një proces të këtillë demokratik, tha Batler. “Këto zgjedhje u zhvilluan në një atmosferë të tensionuar me polarizim të lartë. Raporti për vlerësimin përfundimtar do të varet kryesisht nga sjellja gjatë gjithë procesit, përfshirë numërimin dhe trajtimin e ankesave të mundshme”, tha zëdhënësja e Komisionit Evropian. Batler tha se mbajtja e zgjedhjeve në pajtim me standardet evropiane dhe ndërkombëtare është prioritet kyç në hapat e ardhshëm të Shqipërisë drejt integrimeve evropiane.(RTK)
  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!

Komentet

  • 1018 steel

    1 1018 steel Më 24/08/2011


    Enjoyed every bit of your website.Thanks Again. Great.

Shto një koment