STUDENTI I SË DREJTËS “ne jemi nën kushtetutën, por kushtetuta është ajo çfarë gjyqtarët thonë se është”. (charles evans hughes)
STUDENTI I SË DREJTËS

Lule natyrale

lule shume e bukur

Lule natyrale

 • 2 vota. Mesatarja e 3.50 të 5.

Komentet

 • fazli
  • 1. fazli Më 12/04/2015
  shum shum e bukur gjason n e zgjua bletesh
 • rukije
  • 2. rukije Më 07/10/2014
  qenka lule e bukur si thirret dhe ku gjndet kjo lloj luleje ?