Europa dhe shqiptarët - Dott. mag. Alban Daci

Europa dhe shqiptarët libër me Autor Alban Daci. Shtëpia botuese "Julvin 2", Tiranë, 2011. Faqet e librit 200. Libri është i ndarë në katër kapituj, të cilët kanë një lidhje historike dhe simbiotike mes tyre: Kapitulli i parë "Europa e Bashkuar"...

Europa dhe shqiptarët  - Dott. mag. Alban Daci

  • 1 votë. Mesatarja e 5.00 të 5.