STUDENTI I SË DREJTËS “ne jemi nën kushtetutën, por kushtetuta është ajo çfarë gjyqtarët thonë se është”. (charles evans hughes)
STUDENTI I SË DREJTËS

Lyon :Vue depuis Fourvière (Archange St-Michel)

Kryeengjëlli Shën Mishel vringëllon shpatën e tij, duke mbrojtur kështu qytetin nga sëmundjet dhe trazirat. Ai është konsideruar si një "mbrojtës" i qytetit të Lionit.

Lyon :Vue depuis Fourvière (Archange St-Michel)

  • 1 votë. Mesatarja e 5.00 të 5.